Dierenkliniek Online

Meer over deze online dierenarts mogelijkheid

Uw hond heeft pijn of is ziek, maar is bang voor de dierendokter? Of heeft uw kat een wond en wil absoluut het katten mandje niet in om naar de dierenarts te gaan? U bent zeker niet de enige. Als gevolg daarvan krijgen veel dieren niet de medische zorg die ze verdienen. Want wie wil zich nou laten openkrabben of bijten door zijn kat of hond? Maar daarvoor is deze online dierenarts nou ideaal! Uw dier kan lekker in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven en toch de medische behandeling krijgen die hij of zij nodig heeft. 

Openingstijden van Dierenkliniek Online

Deze online dierenartsenpraktijk is elke dag en avond van de week geopend. Dus ook op zondag kunt u via de chat om advies vragen. Van welke dierenarts kunt u zeggen dat ze elke zondag open zijn? Dus heeft u behoefte aan advies? Vraag deze dierenarts online via de whatsapp chat om advies. U ontvangt uiterlijk binnen 24u een reactie. Maar meestal zelfs al binnen een uur. 

Zieke hond ligt naast de eigenaar terwijl deze eigenaar advies vraagt aan de online dierenarts.

De prijs van een dierenarts consult

De dierenarts in de buurt is natuurlijk een goede dierenarts. Daar ligt het niet aan. En voor grote problemen betaal je met liefde wat grotere bedragen. Maar voor kleine problemen wil je soms gewoon wat advies en niet gelijk naar je dierenarts toe hoeven te gaan. En dan is het tarief van een consult bij je eigen dierenarts ook nog eens best duur. Soms is het zelfs voor mensen onbetaalbaar. Bijvoorbeeld voor mensen met een minimum inkomen. 

De kosten voor dierenarts advies van Nanda zijn €25,00. Dat is toch een goedkoop dierenarts consult? U krijgt na het whatsapp gesprek in hetzelfde venster een tikkie die je gelijk kunt betalen. 

Geld

Online dierenarts aan huis

Uiteraard is dit niet hetzelfde als een fysieke dierenarts bij u thuis laten komen. Ik kan immers niet het ene moment dierenarts in Amsterdam zijn en het volgende moment dierenarts in Rotterdam of Groningen. Huisbezoeken doe ik dus niet. Ik geef u enkel advies over de medische problemen die uw hond of kat heeft. Dus wat u er zelf aan kunt doen. Soms heeft een dier echter een medische ingreep nodig of is er een bepaalde medicatie nodig. Dit kunt u in principe enkel krijgen door middel van een bezoek aan uw eigen dierenarts. De Nederlandse wet heeft voorgeschreven dat medicatie enkel door een dierenarts voorgeschreven mag worden wanneer de dierenarts een dier ook zelf gezien heeft. En zien via een filmpje telt helaas niet. Dus mocht het nodig zijn dan zal ik u ook adviseren om toch even langs uw dierenarts toe te gaan met uw hond of kat. 

Spoedgeval is niet voor een online dierenarts

Wanneer uw hond of kat een spoedgeval heeft, kunt u beter bellen met een spoed dierenarts. In veruit de meeste gevallen hebben deze dieren ook werkelijk een medische dierenartsen behandeling nodig. 

Maar het spreekt vanzelf dat u mij absoluut een whatsapp bericht mag sturen. Zo kunt u vragen wat u kunt doen bij een spoedgeval bij uw hond of uw kat. 

Reageer ik niet snel genoeg? Wacht dan niet te lang op antwoord. Vaak antwoord ik al binnen 5 minuten, maar soms ook pas na 4 uur. Ik reageer in elk geval altijd binnen 24u. Maar voor sommige medische problemen is dat gewoon te laat. 

Ook handig voor als je in het buitenland zit en je hond of kat heeft een probleem.

Veel mensen gaan tegenwoordig op vakantie met hun hond of kat. Of ze overwinteren zelfs in Spanje of Italië met hun viervoeter. Ook daar kunnen natuurlijk medische problemen ontstaan. En leg dan maar eens uit aan een Spaanse dierenarts of waar u dan ook zit wat uw hond of kat mankeert. Ook in dat geval vindt u bij deze online dierenarts de hulp die u nodig heeft. Hoe makkelijk is het om even een whatsapp chat te voeren vanuit het buitenland? De meeste problemen die ontstaan in het buitenland zijn kleine ongelukjes. Daarvoor lukt het vaak wel om de medische middelen te kopen om die problemen op te lossen zonder dat je bij een dierenarts langs hoeft te gaan. 

Hond zoekt informatie op in de boeken.

Wat vraag je nou aan zo'n dierenarts?

Dit mag van alles zijn. Elk onderwerp mag u met mij bespreken. Van een gescheurde nagel tot aan een second opinion. Zelfs nadat uw dier al overleden is kunt u een second opinion aanvragen. En uiteraard elk onderwerp dat daar tussen in past. Dus vragen over je Drachtige poes, Hoe dat nou zit met wormen bij de hond of je hebt een kale staart gezien bij je hond. Geen vraag is te gek. Let er wel op dat ik een dierenarts ben voor gezelschapsdieren. Ik heb geen verstand van paarden, koeien en schapen. 

Overleg met de online dierenarts

Heeft u behoefte aan overleg met mij? Dan kunt u gebruik maken van onderstaande whatsapp knop. Mocht het mogelijk zijn dan kunt u filmpjes en foto’s meesturen. Graag zelfs! Vooral filmpjes helpen mij vaak goed om in te schatten wat er aan de hand zou kunnen zijn. Ik hoop dat u voorlopig nog geen gebruik van mijn diensten hoeft te maken, maar mocht ik u binnenkort toch kunnen voorzien van goede medische adviezen dan hoor ik graag van u!