Dierenarts in Rotterdam – Dierenkliniek Online

Op zoek naar een dierenarts in Rotterdam voor je zieke hond of kat?

Wat vervelend dat je hond of kat ziek is geworden en dat je advies nodig hebt van een dierenarts in Rotterdam. Het kan lastig zijn om naar een fysieke dierenarts in Rotterdam te gaan. Bijvoorbeeld vanwege de moeilijke parkeersituatie en het gedoe met het vervoer van je zieke huisdier in de stad. Gelukkig heb je voor de meeste medische problemen van je hond of kat geen fysieke dierenarts in Rotterdam nodig. Een online dierenarts zal dan uitkomst bieden.

Voordelen van een online dierenarts ten opzichte van een dierenarts in Rotterdam

Geen stressvolle reis

Met een online dierenartsconsult hoef je niet naar een dierenarts in Rotterdam te reizen. Je hoeft je kat niet te vangen en in een reismand te proppen, terwijl je zelf mogelijk gekrabd of gebeten wordt. Bovendien bespaart het je huisdier veel stress. Het hele consult kan gewoon plaatsvinden vanuit je eigen huis. Maak een video of neem een scherpe foto van het probleem van je hond of kat. Vervolgens stuur je deze via WhatsApp naar dierenarts Nanda. Meestal krijg je binnen twee uur een reactie, zelfs ’s avonds en in het weekend. Na het stellen van enkele aanvullende vragen kan ze in de meeste gevallen een diagnose stellen of een behandelplan voorstellen.

agressieve kat wil niet naar de fysieke dierenarts in Rotterdam, maar heeft meer baat bij dierenkliniek online
Bespaar tijd

Het niet hoeven reizen naar een dierenarts in Rotterdam bespaart je veel tijd. Ook hoef je niet in de wachtkamer te zitten. Je kunt WhatsApp-berichten versturen op het moment dat het jou uitkomt. Daarna ga je gewoon verder met je eigen bezigheden, totdat dierenarts Nanda antwoord geeft. Vaak heb je alleen bevestiging nodig van wat je zelf al vermoedde. Of je hebt wat tips en trucs nodig voor een specifiek probleem. In zulke gevallen is een bezoek aan een dierenarts in Rotterdam niet nodig. Een WhatsApp-chatbericht naar dierenarts Nanda is voldoende.

VOORDELIGER DAN EEN DIERENARTS IN ROTTERDAM

Een fysiek consult bij een dierenarts in Rotterdam kost al snel €75,-, exclusief eventuele medicatie. Een online consult bij dierenarts Nanda kost slechts €25,-. Daarnaast is de tijd die je bespaart op reizen en wachten in de wachtkamer ook waardevol.

Nadelen van een online dierenarts ten opzichte van een dierenarts in Rotterdam

Natuurlijk kleven er ook nadelen aan het raadplegen van een online dierenarts. Hoewel dierenarts Nanda zeer ervaren is, kan het soms nog steeds nodig zijn om een fysieke dierenarts in Rotterdam te bezoeken. Bijvoorbeeld voor vaccinaties of het afnemen van bloed voor een bloedonderzoek. Deze behandelingen zijn niet mogelijk bij een online dierenarts. In gevallen waarin je huisdier ernstig ziek is en onmiddellijke behandeling nodig heeft, is het verstandiger om naar een fysieke dierenarts in Rotterdam te gaan. Uiteraard kun je dierenarts Nanda wel om advies vragen. Maar de kans is groot dat zij je zal adviseren om naar een fysieke dierenarts te gaan.

Een ander nadeel van een online dierenarts is dat sommige medicijnen in Nederland alleen voorgeschreven mogen worden na een fysiek onderzoek door een dierenarts. Helaas mag dierenarts Nanda geen antibiotica of andere medicijnen voorschrijven zonder een fysiek onderzoek. In dat geval zul je alsnog naar een fysieke dierenarts in Rotterdam moeten gaan. Gelukkig zijn veel dierenartsen tegenwoordig overtuigd van het feit dat veel problemen kunnen worden opgelost met minder agressieve en chemische medicatie. Deze middelen zijn gewoon verkrijgbaar in winkels of online winkels. Vaak heb je dus geen dierenarts in Rotterdam nodig om een geschikte behandeling voor je huisdier in te stellen. Er zijn meestal voldoende alternatieven te vinden in de winkels in Rotterdam.

Een fysieke dierenarts in Rotterdam is duurder dan een online dierenarts

Dierenkliniek Online gebruiken voor een second opinion

Je kunt ook bij Dierenkliniek Online terecht als je al bij een dierenarts in Rotterdam bent geweest. Misschien begrijp je de diagnose van je eigen dierenarts niet goed of twijfel je eraan. Het is altijd prettig om een onpartijdige dierenarts mee te laten denken. Deze kan je laten weten of een bepaalde behandeling echt noodzakelijk is. Dierenartsen staan erom bekend dat ze soms te snel willen opereren, zelfs als het niet echt nodig is. Samen met jou zal dierenarts Nanda de voordelen en nadelen bespreken van wat je fysieke dierenarts in Rotterdam heeft voorgesteld. Net zolang totdat je het begrijpt.

Dierenkliniek Online gebruiken in het buitenland

Stel je voor: je bent op vakantie en plotseling wordt je hond ziek! Of je kat natuurlijk, maar die gaan niet zo vaak mee op vakantie. Normaal gesproken zou je naar je dierenarts in Rotterdam gaan, maar dat is nu natuurlijk niet mogelijk. Je kunt je dierenarts in Rotterdam bellen en om advies vragen. Meestal word je doorverwezen naar een lokale dierenarts op je vakantiebestemming. Helaas spreekt die vaak geen Nederlands of Engels. In zo’n geval is Dierenkliniek Online een zeer handige oplossing! Omdat dierenarts Nanda veel ervaring heeft met online dierenarts consulten, kan ze je beter helpen dan een lokale dierenarts met wie je niet kunt communiceren. Gewoon in het Nederlands. Of eventueel in het Engels, als dat gemakkelijker voor je is. Je hebt je dierenarts in Rotterdam dus helemaal niet nodig!

Hond is op reis en is ziek geworden. Dierenkliniek Online is wel beschikbaar, in tegenstelling tot de dierenarts in Rotterdam.

Overleg met Online Dierenarts Nanda

Zie je de voordelen voor jou en je hond of kat in van een online dierenarts ten opzichte van een fysieke dierenarts in Rotterdam? Dan kun je gebruik maken van onderstaande whatsapp knop. Mocht het mogelijk zijn dan kun je filmpjes en foto’s meesturen. Graag zelfs! Vooral filmpjes helpen dierenarts Nanda vaak zeer goed om in te schatten wat er aan de hand zou kunnen zijn. Meer informatie over hoe de werkwijze verloopt en wat de kosten zijn tijdens zo’n online consult vind je op de Home-pagina. Hoe dan ook, wij wensen je zieke hond of kat veel beterschap. Hopelijk is hij snel weer de oude.