Dierenarts Nanda

Foto van dierenarts Nanda.

Dieren helpen.

Dieren helpen, dat wil ik doen! Op wat voor een manier dan ook. En met mij willen vele dierenbezitters dit ook! Bij de kleinste twijfel hebben veel mensen genoeg geld om naar de dierenarts te gaan. Maar ook een behoorlijke hoeveelheid mensen probeert liever eerst zelf een oplossing te vinden. En juist voor die groep mensen is deze website bedoeld. Om ook duidelijk te maken met wie jullie te maken hebben is hier de pagina over dierenarts Nanda. Dat ben ik dus.

Mijn leven

Ik ben inmiddels ruim 15 jaar dierenarts en heb op diverse plekken in Nederland gewerkt. Na mijn studie diergeneeskunde in Gent, België ben ik in loondienst gegaan. Na drie jaar in loondienst ben ik mijn eigen praktijk gaan opzetten. Toen dat een groot succes werd, werd die praktijk mij dan weer te groot. Ik hou juist van een persoonlijke aanpak en dat was niet meer mogelijk. Ik besloot de praktijk te verkopen en nam wat meer de tijd om te leven terug. Dit was ook wel nodig want ik werkte ruim 60 uur per week. Mijn man en ik kregen na de verkoop van de praktijk drie kinderen. Terwijl zij op school zitten werk ik nu parttime als waarnemend (= inval) dierenarts op diverse plekken door Nederland.

Oorsprong van mijn idee

Het valt mij steeds meer op dat er een hele grote groep dierenbezitters is die eerst het internet gaan afstruinen. Wat kan hun geliefde huisdier hebben. Vele websites staan tot hun beschikking, echter de meeste websites zijn gemaakt door mensen die lukraak wat informatie bij elkaar verzamelen. Fokkers hebben hun eigen waarheid verzonnen en liefhebbers kunnen diverse ideeën hebben. Maar vele informatie is inmiddels achterhaald, verkeerd geïnterpreteerd of gewoonweg onjuist. Tijd voor een update dus! Ik hoop nu verandering te gaan brengen met een website die wel betrouwbaar en up-to-date is. 

Het resultaat

Met deze site wil ik jullie ook de mogelijkheid geven om jullie vragen aan mij te stellen door middel van whatsapp of email. Hier lees je daar meer over. En daarnaast zal ik proberen deze website uit te bouwen tot een hulp bij het zelf stellen van een diagnose. Uiteraard zijn medische behandelingen door mij niet uit te voeren via whatsapp, email of een gesprek. U hoeft mij dus niet te vragen om een prijs voor een bepaalde operatie.

Maar adviezen geven doe ik wel. Voor veel problemen zijn middelen op de markt die vrij te verkrijgen zijn. `Ik gebruik daarvoor links naar bol.com of medpets.nl. Je hoeft dan dus niet eerst een consult af te rekenen bij je eigen dierenarts, voordat je een bepaald medicijn kunt gebruiken. Toch zijn in Nederland de regels erg streng en dus zitten ook aan de mogelijkheden via deze website grenzen. Maar samen komen wij zeker tot een aantal mogelijkheden voor uw zieke viervoeter-vriend. 

Hulp nodig?

Dus heb je hulp nodig voor je huisdier op wat voor een diergeneeskundige manier dan ook? Stuur mij dan een whatsapp bericht! Oh ja, en om er zeker van te zijn dat ik werkelijk dierenarts ben is dit mijn dierenarts registratienummer: 120753.

Handtekening van dierenarts Nanda