Eigendoms rechten

Dierenkliniek Online

Schotse collie kijk vrolijk de camera in.
schattige rode kat probeert iets te pakken buiten het beeld van de camera.

Welkom!

Welkom op de pagina over eigendomsrechten van Dierenkliniek Online, toegankelijk via dierenkliniekonline.com. Hieronder vindt u belangrijke informatie over de intellectuele eigendomsrechten die betrekking hebben op onze website en de content die wij aanbieden.

 

Intellectuele Eigendom

De inhoud, lay-out, ontwerp, data, databases en grafische afbeeldingen op deze website zijn beschermd onder de Nederlandse auteursrechtwetgeving en internationale verdragen. Alle rechten zijn voorbehouden aan de eigenaren van Dierenkliniek Online, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om materiaal van dierenkliniekonline.com (inclusief, maar niet beperkt tot, artikelen, afbeeldingen, logo’s en video’s) te kopiëren, te downloaden, te verspreiden, te publiceren of te wijzigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van onze rechtsvertegenwoordigers.

 

Financiering en Subsidies

Dierenkliniek Online ontvangt geen subsidies. De financiering van deze website geschiedt geheel vanuit de betalingen die gedaan worden wanneer advies via whatsapp aangevraagd wordt en via vergoedingen die wij ontvangen via affilliate links. 

 

Handelsmerken

De merknamen, logo’s en handelsmerken die worden weergegeven op deze website zijn geregistreerd en ongeregistreerd eigendom van Dierenkliniek Online en andere partijen. Niets op deze website mag worden geïnterpreteerd als het verlenen van een licentie of recht om een handelsmerk gebruikt zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Dierenkliniek Online of de desbetreffende derde partij die eigenaar is van het handelsmerk.

 

Gebruiksvoorwaarden

Door toegang te verkrijgen tot onze website, stemt u ermee in om de inhoud uitsluitend te gebruiken voor persoonlijke, niet-commerciële informatiedoeleinden. U mag de inhoud van onze site niet gebruiken voor enige vorm van openbaar of commercieel gebruik zonder de uitdrukkelijke toestemming van Dierenkliniek Online.

 

Auteursrechtinformatie

Wij streven ernaar om ervoor te zorgen dat alle content op onze website juist en actueel is, en dat de rechten van derden altijd worden gerespecteerd. Mocht u echter van mening zijn dat materiaal op onze website uw auteursrechten schendt, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met ons team via [email protected]. Wij zullen de kwestie dan zorgvuldig onderzoeken en passende maatregelen nemen.

 

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over de eigendomsrechten of wilt u toestemming vragen voor het gebruik van enig materiaal op onze site, neem dan gerust contact op met ons via [email protected].

Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Vraag advies aan dierenarts Nanda

Heeft je hond of kat een medisch probleem? En wil je advies van een onafhankelijke dierenarts? Dan kun je gebruik maken van onderstaande whatsapp knop om advies aan te vragen. Dierenarts Nanda zal je dan zo goed mogelijk proberen te helpen. Stuur gerust foto’s of filmpjes mee. Op de Home-pagina vind je meer informatie over deze manier van advies geven en lees je wat de kosten voor het geven van het advies zijn. Hoe dan ook, veel sterkte voor zowel jou als je hond of kat!

dierenarts Nanda