Schrijf je in op onze nieuwsbrief

En ontvang maandelijks tips & tricks!

De nieuwsbrief versturen wij èèn keer per maand en je kunt je altijd uitschrijven als je het niet interessant vindt. Door aan te geven dat je een hond of juist een kat hebt zorgen we ervoor dat je enkel een nieuwsbrief ontvangt voor de diersoort die je zelf hebt. Je hebt immers niet veel aan de informatie over een hond als je zelf alleen een kat hebt. Of andersom. Heb je beide diersoorten dan krijg je zowel de nieuwsbrief over de hond als de nieuwsbrief over de kat.

Wij houden je e-mailadres enkel voor eigen gebruik. Hij wordt niet doorverkocht of weggegeven. Vul hem dus snel in en ontvang de kortingscode!

Vraag advies aan dierenarts Nanda

Heeft je hond of kat een medisch probleem? En wil je advies van een onafhankelijke dierenarts? Dan kun je gebruik maken van onderstaande whatsapp knop om advies aan te vragen. Dierenarts Nanda zal je dan zo goed mogelijk proberen te helpen. Stuur gerust foto’s of filmpjes mee. Op de Home-pagina vind je meer informatie over deze manier van advies geven en lees je wat de kosten voor het geven van het advies zijn. Hoe dan ook, veel sterkte voor zowel jou als je hond of kat!

dierenarts Nanda