Zelf diagnose bij je huisdier

Gaat het om een hond of een kat?

hond kijkt over de rand van de tafel
kat kijkt over de rand van de tafel

Let op! Het is altijd verstandiger om met uw dier naar een dierenarts te gaan zodat deze de juiste diagnose kan stellen en het meest geschikte behandelplan kan maken. Wij zijn in geen enkel geval verantwoordelijk voor een foute diagnose die u maakt via deze ‘zelfdiagnose” module. Het doel van deze website is dat er meer dieren wèl een behandeling krijgen, die ze anders niet zouden krijgen. Volgens een onderzoek gedaan door DutchReview wordt in Nederland ongeveer 20% van de honden en 60% van de katten niet naar een dierenarts gebracht als ze ziek zijn.

Ook kan een dierenarts krachtigere medicatie voorschrijven dan dat je zelf (online) kunt kopen. Zo lossen medische problemen doorgaans sneller op bij je huisdier. En zeker wanneer uw hond of kat zich erg ziek voelt of pijn heeft is het noodzaak om snel te handelen.

Op deze pagina “stel zelf een diagnose” maken we gebruik van links naar bol.com om je bepaalde producten aan te raden in de behandeling. Je bent uiteraard niet verplicht het product te kopen op de website die wij je adviseren. Koop je wel het product dat wij aanraden, dan ontvangen wij van bol.com daar een kleine vergoeding van. Op die manier verdienen wij ons inkomen zodat deze website verder kan groeien.

Vraag advies aan dierenarts Nanda

Heeft je hond of kat een medisch probleem? En wil je advies van een onafhankelijke dierenarts? Dan kun je gebruik maken van onderstaande whatsapp knop om advies aan te vragen. Dierenarts Nanda zal je dan zo goed mogelijk proberen te helpen. Stuur gerust foto’s of filmpjes mee. Op de Home-pagina vind je meer informatie over deze manier van advies geven en lees je wat de kosten voor het geven van het advies zijn. Hoe dan ook, veel sterkte voor zowel jou als je hond of kat!

dierenarts Nanda