Zelfdiagnose

Stel zelf een diagnose bij je zieke hond of kat. Jammer genoeg is dit deel van de site nog niet af. Je kunt hem wel gebruiken, maar kom je niet verder, dan is dat deel nog niet gemaakt. Ik ben hier hard voor aan het werk. Dagelijks komen er pagina’s met diagnoses bij, maar het kost alleen erg veel tijd. 

Second opinion zieke hond of kat. Hond die de literatuur in duikt.

Stel zelf een diagnose bij je zieke hond of kat. Klik op het juiste antwoord bij de vraag die ik stel en kom zelf tot een mogelijke diagnose. Aan het eind krijg je meer te lezen wat een mogelijke oorzaak van het probleem is. Vervolgens lees je wat je zou kunnen proberen om het zonder dierenarts op te lossen. Blijf je dan alsnog vragen houden dan kun je via whatsapp om advies vragen. 

Maar let op! Het is altijd verstandiger om met uw dier naar een dierenarts te gaan zodat deze de juiste diagnose kan stellen en een behandelplan kan maken. Ik ben in geen enkel geval verantwoordelijk voor een foute diagnose die u maakt via deze ‘Stel zelf een diagnose” module. Het doel van deze website is dat ik hoop dat er op deze manier meer dieren wel een behandeling krijgen, die ze anders niet zouden krijgen. Ook kan een dierenarts krachtigere medicatie voorschrijven dan dat u zelf (online) kunt kopen. Zo lossen problemen meestel sneller op. En zeker wanneer uw hond of kat zich erg ziek voelt of pijn heeft is het wel noodzaak om snel te handelen. 

Op deze pagina “stel zelf een diagnose” maak ik gebruik van links naar bol.com om u bepaalde producten aan te raden in de behandeling. Maar uiteraard u kunt deze producten ook op andere websites kopen zoals bijvoorbeeld zooplus of petsplace of natuurlijk gewoon in uw lokale dierenwinkel. Zo stelt u niet alleen zelf een diagnose maar weet u ook welke middelen u kunt gebruiken bij een behandeling. 

Hieronder kunt u beginnen met het beantwoorden van de vragen om zelf tot een diagnose te komen.

Gaat het om een hond of een kat?