Stel zelf een diagnose bij je hond of je kat

Gaat het om een hond of een kat?

Dit deel van de website is nog niet compleet. Dagelijks komen er pagina’s bij. Kom je niet verder als je iets aanklikt? Dan is dat deel nog niet gemaakt. Maar hopelijk heb je genoeg aan de informatie die er al wel is. Klik op het voor jouw hond of kat geldende antwoord bij de vraag die ik stel en kom zelf tot een mogelijke diagnose. Aan het eind krijg je meer te lezen wat een mogelijke oorzaak van het probleem is. Vervolgens lees je wat je zou kunnen proberen om het zonder dierenarts op te lossen. Blijf je dan alsnog vragen houden dan kun je via whatsapp om advies vragen. 

Second opinion zieke hond of kat. Hond die de literatuur in duikt.

Maar let op! Het is altijd verstandiger om met uw dier naar een dierenarts te gaan zodat deze de juiste diagnose kan stellen en een behandelplan kan maken. Ik ben in geen enkel geval verantwoordelijk voor een foute diagnose die u maakt via deze ‘Stel zelf een diagnose” module. Het doel van deze website is dat ik hoop dat er op deze manier meer dieren wel een behandeling krijgen, die ze anders niet zouden krijgen. Ook kan een dierenarts krachtigere medicatie voorschrijven dan dat u zelf (online) kunt kopen. Zo lossen problemen meestel sneller op. En zeker wanneer uw hond of kat zich erg ziek voelt of pijn heeft is het wel noodzaak om snel te handelen. 

Op deze pagina “stel zelf een diagnose” maak ik gebruik van links naar bol.com om je bepaalde producten aan te raden in de behandeling. Maar uiteraard kun je deze producten ook op andere websites kopen zoals bijvoorbeeld zooplus of petsplace. Of natuurlijk gewoon in uw lokale dierenwinkel. U bent uiteraard niet verplicht het product te kopen op de website die ik je adviseer. Koop je wel het product dat ik adviseer, dan ontvang ik van bol.com daar een klein percentage van. Op die manier verdien ik mijn inkomen zodat ik deze website verder kan blijven uitbouwen. Dan kan ik je in de toekomst hopelijk wederom een keer van advies voorzien.