Online advies

Whatsapp

Tekst ballon met de tekst "stuur een whatsapp bericht"

Door op het bovenstaande logo te klikken kun je 24u per dag, 7 dagen in de week een bericht sturen via whatsapp naar dierenarts Nanda. Het streven is binnen 24 uur te reageren, maar meestal is dit al binnen 2 uur. Nadien krijg je van dierenarts Nanda een tikkie met een waarde van 15,- om te betalen. Foto’s en filmpjes mag je gerust meesturen zodat ze een beter beeld krijg van het probleem dat je ziet.

 

Email

Door op bovenstaand email-logo te klikken kun je ook via email met je vragen bij dierenarts Nanda terecht. Ook dan is het streven om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien. Onderin de mail, na het antwoord, staat ook dan een tikkie met een waarde van 15,- om te betalen. Foto’s en filmpjes mag je gerust meesturen zodat dierenarts Nanda een beter beeld krijgt van het probleem dat je ziet.

Zelfdiagnose

Naast dierenarts advies via whatsapp of e-mail kun je op deze website ook een manier vinden om zelf uit te zoeken wat je zieke hond of kat mankeert. Dat vind je onder het kopje zelfdiagnose. Het is bedoelt als begeleiding als je een ziek huisdier hebt. Niet om de dierenarts te vervangen. In sommige gevallen is het verstandig om alsnog langs je dierenarts te gaan nadat je zelf een diagnose gesteld hebt. Heb je na het stellen van een diagnose nog vragen dan kun je uiteraard ook nog aanvullend advies vragen via whatsapp of email aan dierenarts Nanda. Weet je zelf al wat uw hond of kat mankeert? Dan kun je de zoek-functie gebruiken om de juiste adviezen voor dit probleem te vinden.