Online advies

Whatsapp

Tekst ballon met de tekst "stuur een whatsapp bericht"

Door op het bovenstaande logo te klikken kunt u 24u per dag, 7 dagen in de week een bericht sturen via whatsapp. Het streven is binnen 24 uur te reageren, maar meestal is dit al binnen 2 uur. Nadien krijgt u van mij een tikkie met een met een waarde van 25,- om te betalen. Foto’s en filmpjes mag u gerust meesturen zodat ik een beter beeld krijg van het probleem dat u ziet.

 

Email

Door op bovenstaand email-logo te klikken kunt u ook via email met uw vragen bij mij terecht. Ook dan is het streven om u binnen 24 uur van een reactie te voorzien. Nadien krijgt u van mij een tikkie met een met een waarde van 25,- om te betalen. Foto’s en filmpjes mag u gerust meesturen zodat ik een beter beeld krijg van het probleem dat u ziet.

Zelfdiagnose

Naast dierenarts advies via whatsapp of e-mail kunt u deze website u ook een manier vinden om zelf uit te zoeken wat uw zieke hond of kat mankeert. Dat vindt u onder het kopje zelfdiagnose. Het is bedoelt als begeleiding als u een ziek huisdier heeft. Niet om de dierenarts te vervangen. In veel gevallen is het verstandig om alsnog even langs uw dierenarts te gaan nadat u zelf een diagnose gesteld heeft. Heeft u na het stellen van een diagnose nog vragen over dan mag u uiteraard ook nog aanvullend advies vragen via whatsapp of email. Weet u zelf al wat uw hond of kat mankeert? Dan kunt u de zoek-functie gebruiken om de juiste adviezen voor dit probleem te vinden.